true

Find den rigtige alarm til dit hjem

- det tager kun et minut

Vil du hellere have gratis personlig rådgivning?

Eller ring til os på 80 20 50 50

Artikler om alarmer og tilbehør

Hos Verisure har vi et bredt udvalg af alarmer, til dig der gerne vil have et sikkert hjem. Vi har hjulpet folk med at beskytte deres hjem i 25 år. Vi gør en dyd ud af, at du får en god oplevelse som kunde hos os.

Hvorfor få en alarm? En alarm er med til at skabe tryghed og sikkerhed. Hvis du er bange for indbrud, så kan en boligalarm være med til at skabe tryghed. Hvis du er bange for at en brand opstår, så kan en røgalarm være en god ide. Hvad end din bekymring bygger på, så er vi her for at hjælpe dig. Vi tager os af dit hjem, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Verisure har den korteste responstid i markedet for alarmer. Idet alarmen går, har vi i gennemsnit sendt en vagt ud inden for 20-25 sekunder.

Alle vores alarmer inkluderer GSM-netværk, som er kommunikation via mobiltelefonnettet. Det er mere sikkert, da det er et trådløst netværk, som ikke kan frakobles eller saboteres.

Vores brede sortiment af alarmsystemer hjælper dig uanset dit behov. Er du på udkig efter en billig alarm, som dækker de basale behov, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så kig på vores guide til billige alarmer.

Husalarmen er til dig, der ønsker et skræddersyet alarmsystem. Vi tilbyder tre grundpakker, men hvis dine behov ikke bliver dækket, så laver vi et alarmsystem, der passer til dig og din familie. Derudover har vi også hjemmealarm og privatalarm, som du kan læse mere om.

Hvis du ejer eller er medejer af en butik, så er butiksalarmen for dig. Butiksalarmen er med til at forebygge butiksindbrud, og vi kan skræddersy et alarmsystem til lige præcis din butik.

Tryghedsalarmen giver dig muligheden for, at komme direkte i kontakt med vagtcentralen ved et enkelt tryk på en knap. Alarmsystemet beskytter dig i situationer, hvor du føler dig utryg.

Derudover tilbyder vi også skalsikring, bevægelsessensorer og låsesystemer, som du kan læse meget mere om.

Guide til alarmer

At beskytte sit hjem og sin familie med et alarmsystem er en vigtig beslutning. Og der er mange udbydere af privatalarmer på markedet. Derfor er rigtig vigtigt at undersøge markedet grundigt.

På disse sider guider vi grundigt gennem alarmmarkedet.

Find den rigtige privatalarm

Du er nu kun ét klik fra den alarm, der passer til dit hjem

Du forpligter dig ikke til at købe ved at oplyse dit telefonnummer. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Vi ringer for at tilbyde et sikkerhedstjek af din bolig og rådgivning om, hvillken type alarm, som passer til dit behov.

Vis mig min alarm

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste
Vælg et svar

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad ønsker du at blive sikret mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har du børn, som kommer alene hjem fra skole?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Vil du kunne tænde og slukke for lys og elektriske apparater i dit hjem, uanset hvor du befinder dig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Vil du kunne overvåge temperaturen i dit hjem, også når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Vil du kunne låse din hoveddør op og i, selv når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du netop nu føler behov for en privatalarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook