SKAB ET TRYGGERE NABOLAG MED VERISURE WATCH

Verisure har gennem de seneste 30 år oparbejdet en verdensførende ekspertise inden for indbrudssikring. Den viden vil vi gerne dele med dig.

Derfor har vi udviklet appen Verisure Watch.

Verisure Watch giver dig mulighed for at holde dig informeret om indbrud, hærværk, brand, røveri og anden kriminalitet i dit lokalområde.

Særligt indbrud har en smittende effekt, og det er derfor vigtigt ikke at misse viden om hændelserne i nærområdet. Med en øget opmærksomhed og vidensdeling via Verisure Watch kan vi alle bidrage til at afskrække indbrudstyvene.

Sådan står vi tryggere, sammen.

download til android her

download til ios her

Er du endnu ikke Verisure-kunde?

Få uforpligtende tilbud her

Indtast dit nummer nedenfor, så ringer vi dig snart op og fortæller dig mere om vores alarmer.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

 

Data fra politiets officielle rapporteR

Informationerne i Verisure Watch appen kommer fra Rigspolitiets officielle døgnrapporter, som et højteknologisk system scanner dagligt.

Så snart informationerne er blevet offentliggjort, vil de tikke ind via appen.

Det betyder, at du kan holde øje med kriminaliteten i dit nabolag, skærpe din opmærksomhed og på den måde gøre en god gerning for dig selv og for naboskabet.

Verisure Watch besked om indbrud

 

kom hurtigt i gang

Verisure Watch screenshotOpret dig nemt og hurtigt

Verisure Watch screenshotFå overblik over kriminalitet i dit område

Verisure Watch screenshotFå push-besked om nye hændelser

bliv alarmhjælper

Senere på året lancerer Verisure Watch et nyt koncept: Alarmhjælper.

Med Alarmhjælper vil du som kunde hos Verisure kunne koble dit alarmsystem til Verisure Watch. Dine naboer kan gøre det samme, på den måde kan hele nabolaget blive én enhed.

Alarmhjælper er for dig, der har lyst til at bygge et ekstra sikkerhedslag til din Verisure alarm sammen med dine naboer.

Hvis der registreres et indbrud, vil resten af nabolaget i en valgt radius få besked direkte på telefonen og dermed kunne være mere opmærksomme, mens indbruddet finder sted. På den måde kan man i endnu højere grad være med til at sikre sit nabolag og være tryggere sammen. 

Download Verisure Watch

Verisure Watch er den eneste af sin slags på markedet og fås både til iOS og Android.

>> Download til iOS her

>> Download til Android her