Verisure Start alarmpakke 

Døgnovervåget tyverialarm med fotodetektor, overfaldsalarm og VoiceBox til private hjem

Går alarmen på grund af indbrud, alarmerer dit smart hjem kontrolcentralen som tager henvendelse direkte til politiet. 
  • Indbrud
Med sos funktionen i dit smart hjem er hjælpen ikke længere væk end et enkelt klk.
Overfaldsalarm
Verisure Start tyverialarm med fotodetektor for sikker alarmverifikation

Alarmsystemet indeholder:

VBox, fotodetektor, VoiceBox med sirene, betjeningspanel, åbningskontakt med vibrationsdetektor, StarKey, alarmskilte og app.

Læs mere om komponenterne

Verisure Start

 

✓ Fotodetektor

✓ Overfaldsalarm

✓ VoiceBox med direkte

tovejskommunikation

✓ Hel eller delvis tilkobling af systemet uanset om du er ude eller hjemme

✓ Professionel installation

✓ GSM- og bredbåndsforbindelse til

kontrolcentral

✓ Døgnovervågning

✓ Gratis app

✓ Ingen bindingsperiode

 

Læs mere om vore abonnementer her.


Ønsker du også brandsikring?

Så bør du i stedet overveje Verisure Home eller Verisure Home Plus.


Ring for mere information på

80 20 50 50

Ring mig op

OG FORTÆL MIG MERE

Om Verisure Start

Verisure Start alarmsystemet indeholder basiskomponenterne for en effektiv, døgnovervåget tyverialarm.

Med kameraovervågning, overfaldsalarm og VoiceBox med direkte forbindelse til Verisures vagtcentral står du stærkt i kampen mod ubudne gæster.

 

VBoxen er hjertet og hjernen i Verisures alarmsystemer. Den fungerer som central for al kommunikation inden for dit system og med Verisures døgnbemandede kontrolcentral. Den opkobles via både GSM og bredbånd, så der altid er forbindelse til kontrolcentralen.

 

Fotodetektoren er både en bevægelsessensor og et kamera, der tager billeder af dit hjem, hvis alarmen går, og sender dem direkte Verisures kontrolcentral. Takket være billedverifikationen kan alarmoperatøren handle med det samme og tilkalde enten vagt eller politi afhængigt af situationen.


VoiceBoxen har flere funktioner. Den fungerer først og fremmest som sirene, når tyverialarmen aktiveres. Desuden virker den som et samtaleanlæg mellem dig (eller indbrudstyven) og vores alarmoperatør, så vi har direkte kontakt til dit hjem efter blot få sekunder.


Betjeningspanelet bruges først og fremmest til at slå alarmen til og fra med enten en 4-cifret kode eller en StarKey. Men panelet er også udstyret med to SOS-knapper, så du lynhurtigt kan tilkalde os, hvis du er i nød.

 

Åbningskontakten med vibrationsdetektor er en punktsikring på døre eller vinduer. Når en dør eller et vindue med en tilkoblet åbningskontakt forsøges åbnet, aktiveres alarmsystemet, allerede inden tyven kommer indenfor.

 

Med en StarKey kan du nemt og hurtigt til- og frakoble tyverialarmen uden brug af kode.

 

Effektiv brug af alarmskilte forhindrer i sig selv mange indbrud. Når tyven ser, at der er installeret en Verisure alarm i hjemmet, ved han, at han bliver overvåget lige fra det første forsøg på indbrud.

 

Systemet styres let via betjeningspanelet med en kode, StarKey eller med Verisure app.

 

 

Med Verisure Start alarmsystemet får du også flere funktioner til intelligent husstyring. Via Mine Sider på vores hjemmeside og Verisure app’en kan du både fjernstyre og overvåge dit alarmsystem, se hvem der kommer og går i dit hjem og holde øje med indendørstemperaturen. 

Professionel installation
GSM- og bredbåndsforbindelse til kontrolcentral
24-timers alarmovervågning
Fri udrykning ved Premiumabonnement
Skalsikring
Tyverialarm med billedverifikation
Overfaldsalarm
Mine Sider
Verisure App
VoiceBox

Bestil et gratis sikkerhedstjek af dit hus

Få besøg af en af vores sikringskonsulenter, og hør hvordan du bedst sikrer dit hjem. Det er gratis og uforpligtende.

Bestil sikkerhedstjek nu

Komponenter inkluderet i Verisure Start

Verisure tyverialarm har fotodetektorer med opkobling til Verisure kontrolcentral, der er åben døgnet rundt. Fotodetektorerne tager billeder af tyven, og sender dem til kontrolcentralen.

FotodetektorVerisure privatalarm har betjeningspanel med SOS tilkaldefunktion. En tyverialarm der passer på din bolig og er Europas mest populære alarm.

BetjeningspanelVerisure privatalarm har åbningskontakter, der sikrer boligens indgangsveje og giver boligen en optimal skalsikring. En professionel alarm, der sikrer boligen optimalt.

Åbningskontakt med vibrationsdetektorSlå din Verisure tyverialarm fra og til med StarKey nøglebrik. Dit smart hjem lader dig vide via din smartphone, når dine børn slår alarmen fra. 

StarKeyVerisure StarKey - nøglebrik til alarmsystemet

AlarmskiltVerisure privatalarm har røgdetektorer, der er koblet til kontrolcentralen. Få brandalarm  sammen med din tyverialarm.

Udvid med røgalarmer for større sikkerhed

Du kan nemt udvide dit Verisure alarmsystem med brandalarmer. Ligesom tyverialarmen bliver de også overvåget døgnet rundt af vores vagtcentral. Så er du sikker på, at nogen reagerer, hvis der opstår brand, når du ikke er hjemme. 

Overvågede brandalarmer indgår som standard i Verisure Home og Verisure Home Plus.

Du kan altid udvide dit alarmsystem

Ring og hør mere om mulighederne på 80 20 50 50

Velkommen til det smarte hjem

01.13

Nem og intelligent styring af dit alarmsystem

Verisure tyverialarmer er Europas mest populære privatalarm. Alarmen er en moderne tyverialarm, du kan fjernstyre via din smartphone. En professional alarm.

Mine Sider

Mine Sider er dit personlige kontrolpanel på nettet, hvor du kan overvåge dit system og indstille og styre de fleste funktioner. 

Tjenesten er gratis og inkluderet som standard i dit Verisure alarmsystem.

 

Mine Sider gør det muligt for dig at personalisere dit alarmsystem helt ned i detaljen. Du angiver f.eks. selv, ved hvilke hændelser systemet skal sende dig beskeder, du kan tilpasse alarmsystemet til kæledyr og overvåge temperaturen i dit hjem. Hvis du skal på ferie, kan du justere på indstillingerne, så din tyverialarm også er optimeret til det. Har du f.eks. installeret SmartPlugs kan du programmere belysningen, så lyset tænder og slukker som på en normal hverdag.

Det er også på Mine Sider, at du selv kan tilføje eller ændre brugere af systemet, uden først at skulle kontakte os. Du kan tilføje StarKey alarmbrikker og tilkøbe flere komponenter til dit alarmsystem.

Fjernstyr din Verisure privatalarm med Verisure app. Verisure privatalarm er en professional tyverialarm. En alarm, der sikrer din bolig.

Verisure app

Med Verisure app er det nemt og hurtigt at styre og holde kontrol med dit hjem og privatalarm, uanset hvor du befinder dig.

Verisure app kan downloades gratis til iPhone, Android og Windows Phone.

 

Din mobil er din fjernbetjening til din Verisure privatalarm. Du kan bl.a. kontrollere alarmens status, slå alarmen til og fra, se, når børnene kommer hjem, holde øje med indeklimaet og få besked, hvis strømmen går.

Hvis du har installeret røgalarmer, får du også automatisk besked, hvis der opstår brand, mens du ikke er hjemme. Tilvælger du flere komponenter til dit alarmsystem, kobles de naturligvis også på app'en, så du nemt kan overvåge og styre dem også.

Vi tilføjer hele tiden nye funktioner, som gør din hverdag lidt lettere, sjovere og mere intelligent. Verisure app findes også til Apple Watch og Android Wear, så du kan bogstaveligt talt altid have dit hjem lige ved hånden.

Løsninger til det opkoblede smarte hjem

Med et alarmsystem fra verisure, får du ikke blot et alarmsystem, men et smart hjem. Med et smart hjem kan du styre alt i alarmsystemet som at lukke håndværkeren ind fra dit arbejde til at tænde for kaffemaskinenpå vej hjem fra arbejde.
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Så finder vi hvilket af vores alarmsystemer, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

Verisure på Facebook

Facebook