Godt alarmsystem

Alarmsystem med røgdetektorer og en fotodetektor for billedverifikation i tilfælde af alarm og tilkaldealarm

Verisure Home brand- og tyverialarm med fotodetektor for sikker alarmverifikation

Verisure Home

Med Verisure Home får du et alarmsystem med kombineret tyveri- og brandalarm med fotodetektor til verifikation af alarmårsagen, opkobling til kontrolcentral via både GSM og Ethernet, 24-timers overvågning og kontrol over dit alarmsystem via Verisure app.

 

Læs mere om vores abonnementservices her.

 

Har du et stort hus, eller ønsker du også smart energistyring? Så bør du i stedet overveje Verisure Home Plus.

Ring for mere information på 80 20 50 50


Eller bestil en opringning nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer eller førstkommende hverdag.


Verisure Home i korthed

Verisure privatalarm er Europas mest populære privatalarm. Pas på din bolig med en tyverialarm fra Verisure.
Indbrud
Verisure Home tyverialarm er Europas mest populære privatalarm. Alarmen indeholder brandalarm og fotodetektorer, der er med til at sikre dit hjem mod brand og indbrud.
Brand
Verisure tyverialarm med SOS-tilkaldefunktion. Verisure er Europas mest populære privatalarm. En alarm der sikrer din bolig mod indbrud og brand.
SOS

Verisure Home er grundpakken i vores alarmsystemer, som også indeholder brandalarm, tyverialarm med fotodetektor og kontaktalarm.

Fotodetektoren i alarmsystemet muliggør billedverifikation af alarmårsagerne. Når alarmen går, tager detektoren en serie billeder og sender dem til kontrolcentralen. Operatøren kan straks afgøre, hvilken alarmreaktion, der skal tages, f.eks. vagtudrykning, kontakte politi eller brandvæsen.


Røgdetektorerne er serieforbundne. Det betyder, at hvis én detektor registrerer røg, giver den straks besked til de andre detektorer i alarmsystemet. De aktiveres alle samtidigt, med både stemme- og alarmsignal. Røgdetektorerne aktiverer også fotodetektoren.


Åbningskontakten kontrollerer tid for ind- og udgang og kan indstilles til, at alarmsystemet signalerer, når nogen går ind eller ud. Alarmsystemet tilkobles let via betjeningspanelet med en kode, StarKey eller med Verisure App.


SOS-knapperne på betjeningspanelet fungerer som en tilkaldealarm til kontrolcentralen, som ringer direkte til dig. Hvis du ikke svarer sendes en vagt.


Alarmsystemet indeholder flere funktioner til det smarte hjem og bruger både bredbånd og GSM for tilslutning til kontrolcentralen. Med Verisure IQ får du adgang til Mine Sider og Verisure App for fjernstyring og overvågning: Kontrollér, at alarmsystemet er til, tjek temperaturen og luftfugtigheden og se, hvem der har slået alarmsystemet til og fra på hvilke tidspunkter.


Installationen af vores alarmsystemer planlægges og udføres af en professionel installatør, der også viser dig, hvor enkelt det er at håndtere dit alarmsystem. Du kan altid opgradere dit system med flere funktioner og tjenester. 

Professionel installation
GSM- og bredbåndsforbindelse til kontrolcentral
24-timers alarmovervågning
Fri udrykning ved standardabonnement
Tyverialarm med billedverifikation
Brandalarmsystem med billedverifikation
Tilkaldealarm
Mine Sider
Verisure App

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for at booke et gratis og uforpligtende besøg af en sikringskonsulent.

Bestil sikkerhedstjek Nu

Komponenter inkluderet i Verisure Home

Verisure tyverialarm har fotodetektorer med opkobling til Verisure kontrolcentral, der er åben døgnet rundt. Fotodetektorerne tager billeder af tyven, og sender dem til kontrolcentralen.

FotodetektorSirenen i Verisure alarmsystem skræmmer indbrudstyvene væk med 105 decibel. Sirenen i alarmsystemet indeholder også temperaturmåler.

SireneVerisure privatalarm har betjeningspanel med SOS tilkaldefunktion. En tyverialarm der passer på din bolig og er Europas mest populære alarm.

BetjeningspanelVerisure privatalarm har åbningskontakter, der sikrer boligens indgangsveje og giver boligen en optimal skalsikring. En professionel alarm, der sikrer boligen optimalt.

ÅbningskontaktSlå din Verisure tyverialarm fra og til med StarKey nøglebrik. Dit smart hjem lader dig vide via din smartphone, når dine børn slår alarmen fra. 

StarKeyVelkommen til det smarte hjem

01.13

Hold dig opkoblet til dit hjem

Verisure privatalarm er en professional tyverialarm, der passer på din bolig. Fjernstyr din alarm med Verisure app. Et alarmsystem, der sikrer din bolig professionalt.

Verisure IQ

Verisure IQ er en tjeneste, der lader dig styre dit Verisure alarmsystem via Mine Sider og Verisure App. Tjenesten er gratis og inkluderet i dit Verisure alarmsystem; under forudsætning af, at alarmsystemet er tilsluttet via bredbånd. Er dit alarmsystem kun tilkoblet via GSM, kan du købe SMS (via Mine Sider), som er nødvendigt for, at du kan fjernstyre dit alarmsystem.

Verisure IQ forbinder produkter og professionelle tjenester med din bolig, hjemmet og familien. For eksempel lader Verisure IQ dig fjernstyre din digitale dørlås fra Yale Doorman og SmartPlug. Du kan slå din alarm til eller fra – uanset hvor du er, og tilkoble flere produkter og tjenester til systemet, når som helst du har lyst. Med andre ord – Verisure IQ gør dit hjem smart.

Verisure tyverialarmer er Europas mest populære privatalarm. Alarmen er en moderne tyverialarm, du kan fjernstyre via din smartphone. En professional alarm.

Mine Sider

For at få mest muligt ud af dit system, skal du aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller du og styrer de fleste af alarmsystemets funktioner.

Opdater dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner, eller tilføj StarKey alarmbrikker og andre produkter til dit alarmsystem. Du kan også tilpasse alarmen til dit husdyr og foretage ferieindstillinger, så dit alarmsystem er optimeret, når du er bortrejst.

Fjernstyr din Verisure privatalarm med Verisure app. Verisure privatalarm er en professional tyverialarm. En alarm, der sikrer din bolig.

Verisure App

Med Verisure App er det let at styre og kontrollere dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig.

Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure App kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Løsninger til det opkoblede smarte hjem

Med et alarmsystem fra verisure, får du ikke blot et alarmsystem, men et smart hjem. Med et smart hjem kan du styre alt i alarmsystemet som at lukke håndværkeren ind fra dit arbejde til at tænde for kaffemaskinenpå vej hjem fra arbejde.
Solutions for the smart home
Verisure SmartPlug indgår i Verisure Home Plus tyverialarm. En professionel privatalarm der sikrer din bolig optimalt.

Tilføj dobbelt VBox og energistyring

Verisure Home Plus er vores mest omfattende og avancerede af vores alarmsystemer. Røg- og fotodetektorer til billedverifikation af alarmårsagen, kontaktalarm, skalsikring og dobbelt centralenhed (VBox). Du får desuden SmartPlug til styring af belysning og elektronik.

Verisure FAQ

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Så finder vi det system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

Verisure på Facebook

Facebook