Godt alarmsystem

Alarmsystem med fotodetektor, brandalarmer, overfaldsalarm og 24 timers overvågning fra professionel kontrolcentral

Går alarmen på grund af indbrud, alarmerer dit smart hjem kontrolcentralen som tager henvendelse direkte til politiet. 
  • Indbrud
I tilfælde af brand, bliver du alarmeret af dit smart hjem både ved en høj sirene og en stemme der fortæller at der er brand.
Brandalarm
Med sos funktionen i dit smart hjem er hjælpen ikke længere væk end et enkelt klk.
Overfaldsalarm
Verisure Start tyverialarm med fotodetektor for sikker alarmverifikation

Alarmsystemet indeholder:

VBox, fotodetektor, 2 brandalarmer, VoiceBox med sirene, betjeningspanel, åbningskontakt med vibrationsdetektor, StarKey, alarmskilte og app.

Læs mere om komponenterne

Verisure Home

 

✓ Fotodetektor

✓ 2 brandalarmer

✓ Overfaldsalarm

✓ VoiceBox med direkte

tovejskommunikation

✓ Hel eller delvis tilkobling af systemet uanset om du er ude eller hjemme

✓ Professionel installation

✓ GSM- og bredbåndsforbindelse til

kontrolcentral

✓ Døgnovervågning

✓ Gratis app

✓ Ingen bindingsperiode

 

Læs mere om vore abonnementer her.

 

Har du et stort hus, eller ønsker du også smart energistyring?

Så bør du i stedet overveje Verisure Home Plus.

Ring for mere information på

80 20 50 50

 

Om Verisure Home

Verisure Home er et godt alarmsystem for dig, der ønsker en effektiv døgnovervåget tyverialarm med kameraovervågning, brandsikring og overfaldsalarm.

VBoxen er hjertet og hjernen i Verisures alarmsystemer. Den fungerer som central for al kommunikation inden for dit system og med Verisures døgnbemandede kontrolcentral. Den opkobles via både GSM og bredbånd, så der altid er forbindelse til kontrolcentralen.

 

Fotodetektoren er både en bevægelsessensor og et kamera, der tager billeder af dit hjem, hvis alarmen går, og sender dem direkte Verisures kontrolcentral. Takket være billedverifikationen kan alarmoperatøren handle med det samme og tilkalde enten vagt eller politi afhængigt af situationen.


Brandalarmerne advarer både dig, hinanden og vores vagtcentral, hvis de registrerer røg - uanset om dit øvrige alarmsystem er tilkoblet eller ej. Udløses en brandalarm, tager fotodetektoren billeder, så vagtcentralen kan vurdere situationen og tilkalde brandvæsenet.

 

VoiceBoxen har flere funktioner. Den fungerer først og fremmest som sirene, når tyverialarmen aktiveres. Desuden virker den som et samtaleanlæg mellem dig (eller indbrudstyven) og vores alarmoperatør, så vi har direkte kontakt til dit hjem efter blot få sekunder.


Betjeningspanelet bruges først og fremmest til at slå alarmen til og fra med enten en 4-cifret kode eller en StarKey. Men panelet er også udstyret med to SOS-knapper, så du lynhurtigt kan tilkalde os, hvis du er i nød.

 

Åbningskontakten med vibrationsdetektor er en punktsikring på døre eller vinduer. Når en dør eller et vindue med en tilkoblet åbningskontakt forsøges åbnet, aktiveres alarmsystemet, allerede tyven kommer indenfor.

 

Med en StarKey kan du nemt og hurtigt til- og frakoble tyverialarmen uden brug af kode.

 

Effektiv brug af alarmskilte forhindrer i sig selv mange indbrud. Når tyven ser, at der er installeret en Verisure alarm i hjemmet, ved han, at han bliver overvåget lige fra det første forsøg på indbrud.

 

Systemet styres let via betjeningspanelet med en kode, StarKey eller med Verisure app.

 

 

Med Verisure Home alarmsystemet får du også flere funktioner til intelligent husstyring. Via Mine Sider på vores hjemmeside og Verisure app’en kan du både fjernstyre og overvåge dit alarmsystem, se hvem der kommer og går i dit hjem og holde øje med indendørstemperaturen. 

Professionel installation
GSM- og bredbåndsforbindelse til kontrolcentral
24-timers alarmovervågning
Fri udrykning ved Premiumabonnement
Skalsikring
Brandalarm med billedverifikation
Tyverialarm med billedverifikation
Overfaldsalarm
Mine Sider
Verisure App
VoiceBox

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for at booke et gratis og uforpligtende besøg af en sikringskonsulent.

Bestil sikkerhedstjek Nu

Komponenter inkluderet i Verisure Home

Verisure tyverialarm har fotodetektorer med opkobling til Verisure kontrolcentral, der er åben døgnet rundt. Fotodetektorerne tager billeder af tyven, og sender dem til kontrolcentralen.

FotodetektorVerisure privatalarm har betjeningspanel med SOS tilkaldefunktion. En tyverialarm der passer på din bolig og er Europas mest populære alarm.

BetjeningspanelVerisure privatalarm har åbningskontakter, der sikrer boligens indgangsveje og giver boligen en optimal skalsikring. En professionel alarm, der sikrer boligen optimalt.

Åbningskontakt med vibrationsdetektorSlå din Verisure tyverialarm fra og til med StarKey nøglebrik. Dit smart hjem lader dig vide via din smartphone, når dine børn slår alarmen fra. 

StarKeyVelkommen til det smarte hjem

01.13

Hold dig opkoblet til dit hjem

Verisure privatalarm er en professional tyverialarm, der passer på din bolig. Fjernstyr din alarm med Verisure app. Et alarmsystem, der sikrer din bolig professionalt.

Verisure IQ

Verisure IQ er en tjeneste, der lader dig styre dit Verisure alarmsystem via Mine Sider og Verisure App. Tjenesten er gratis og inkluderet i dit Verisure alarmsystem; under forudsætning af, at alarmsystemet er tilsluttet via bredbånd. Er dit alarmsystem kun tilkoblet via GSM, kan du købe SMS (via Mine Sider), som er nødvendigt for, at du kan fjernstyre dit alarmsystem.

 

Verisure IQ forbinder produkter og professionelle tjenester med din bolig, hjemmet og familien. For eksempel lader Verisure IQ dig fjernstyre din digitale dørlås fra Yale Doorman og SmartPlug. Du kan slå din alarm til eller fra – uanset hvor du er, og tilkoble flere produkter og tjenester til systemet, når som helst du har lyst. Med andre ord – Verisure IQ gør dit hjem smart.

Verisure tyverialarmer er Europas mest populære privatalarm. Alarmen er en moderne tyverialarm, du kan fjernstyre via din smartphone. En professional alarm.

Mine Sider

For at få mest muligt ud af dit system, skal du aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller du og styrer de fleste af alarmsystemets funktioner.

 

Opdater dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner, eller tilføj StarKey alarmbrikker og andre produkter til dit alarmsystem. Du kan også tilpasse alarmen til dit husdyr og foretage ferieindstillinger, så dit alarmsystem er optimeret, når du er bortrejst.

Fjernstyr din Verisure privatalarm med Verisure app. Verisure privatalarm er en professional tyverialarm. En alarm, der sikrer din bolig.

Verisure App

Med Verisure App er det let at styre og kontrollere dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig.

 

Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure App kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Løsninger til det opkoblede smarte hjem

Med et alarmsystem fra verisure, får du ikke blot et alarmsystem, men et smart hjem. Med et smart hjem kan du styre alt i alarmsystemet som at lukke håndværkeren ind fra dit arbejde til at tænde for kaffemaskinenpå vej hjem fra arbejde.
Solutions for the smart home
Verisure SmartPlug indgår i Verisure Home Plus tyverialarm. En professionel privatalarm der sikrer din bolig optimalt.

Tilføj dobbelt VBox og energistyring

Verisure Home Plus er vores mest omfattende og avancerede af vores alarmsystemer. Røg- og fotodetektorer til billedverifikation af alarmårsagen, kontaktalarm, skalsikring og dobbelt centralenhed (VBox). Du får desuden SmartPlug til styring af belysning og elektronik.

Verisure FAQ

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Så finder vi det system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

Verisure på Facebook

Facebook