Bedste alarmsystem

Alarmsystem med røg- og fotodetektorer for billedverifikation i tilfælde af alarm, samt tilkaldealarm og skalsikring

Brandalarm, tyverialarm, SOS og energistyring

Verisure

Home Plus

Med Verisure Home Plus får du et af vores stærkeste Alarmsystemer, med kombineret tyveri- og brandalarm med fotodetektorer til verifikation af alarmårsagen, opkobling til kontrolcentral via både GSM og Ethernet, 24-timers overvågning og kontrol over dit alarmsystem via Verisure App, og energistyring via SmartPlug.


Læs mere om vores abonnementer her.


Ring for mere information på 80 20 50 50


Eller bestil en opringning nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer eller førstkommende hverdag.


Jeg er INTERESseret,

Ring mig op

Verisure Home Plus i korthed

Tyverialarm mod indbrud
Indbrud
Brandalarm og tyverialarm
Brand
Tyverialarm med energistyring
Energi
Privatalarm med SOS tilkaldekontakt
SOS

Verisure Home Plus er vores mest omfattende og avancerede alarmsystemer med både tyveri- og brandalarm med fotodetektorer, skalsikring og tilkaldealarm.

Fotodetektorerne i alarmsystemet muliggør billedverifikation af alarmårsagen. Når alarmen går, tager detektorerne en serie billeder og sender dem til kontrolcentralen. Operatøren kan straks afgøre, hvilken alarmforanstaltning, der skal tages, f.eks. vagtudrykning, kontakte politi eller brandvæsen.


Røgdetektorerne er serieforbundne. Det betyder, at hvis en detektor registrerer røg, meddeler den det straks til de andre detektorer i systemet. De aktiveres alle samtidigt, med både stemme- og alarmsignal. Røgdetektorerne aktiverer også fotodetektorerne.


Åbningskontakterne kontrollerer yderdøren, vinduer og andre udvalgte indgange og kan indstilles således, at alarmen signalerer, når nogen går ind eller ud. Alarmsystemet alarmeres let via betjeningspanelet med en kode, StarKey eller med Verisure App.


SOS-knapperne på betjeningspanelet fungerer som en tilkaldealarm til kontrolcentralen, som ringer direkte til dig. Hvis du ikke svarer sendes en vagt.


VBox tilslutter både via bredbånd og GSM.

 

Verisure Home Plus indeholder også flere løsninger for det smarte hjem. Med Verisure IQ får du adgang til Mine Sider og Verisure App for fjernstyring og overvågning: Kontroller, at alarmen er til, tjek temperaturen og luftfugtigheden i dit hjem, se hvem der har slået alarmen til eller fra og kontroller lamperne eller andre elektroniske enheder med SmartPlug via appen.


Installationen af vores alarmsystemer planlægges og udføres af en professionel installatør, der også viser dig, hvor enkelt det er at håndtere dit alarmsystem. Du kan altid opgradere dit system med flere funktioner og tjenester.

Professionel installation
24-timers alarmovervågning
Fri udrykning ved standardabonnement
Tyverialarm med billedverifikation
Brandalarm med billedverifikation
Tilkaldealarm
Skalsikring

Mine Sider
Verisure App

Bestil gratis sikkerhedstjek

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for at booke et gratis og uforpligtende besøg af en sikringskonsulent.

Bestil sikkerhedstjek nu

Komponenter inkluderet i Verisure Home Plus

Verisure tyverialarm har fotodetektorer med opkobling til Verisure kontrolcentral, der er åben døgnet rundt. Fotodetektorerne tager billeder af tyven, og sender dem til kontrolcentralen.

2x FotodetektorerSirenen fra Verisure skræmmer indbrudstyvene væk

SireneVerisure privatalarm har betjeningspanel med SOS tilkaldefunktion. En tyverialarm der passer på din bolig og er Europas mest populære alarm.

BetjeningspanelVerisure privatalarm har åbningskontakter, der sikrer boligens indgangsveje og giver boligen en optimal skalsikring. En professionel alarm, der sikrer boligen optimalt.

3x ÅbningskontakterSlå din Verisure tyverialarm fra og til med StarKey nøglebrik. Dit smart hjem lader dig vide via din smartphone, når dine børn slår alarmen fra. 

StarKeyVelkommen til det smarte hjem

01.13

Hold dig opkoblet til dit hjem

med Verisure IQontrol kan du styre din alarm

Verisure IQ

Verisure IQ er en tjeneste, der lader dig styre dit Verisure system via Mine Sider og Verisure App. Tjenesten er gratis og inkluderet i dit Verisure system; under forudsætning af, at systemet er tilsluttet via bredbånd. Er dit system kun tilkoblet via GSM, kan du købe SMS (via Mine Sider), som er nødvendigt for, at du kan fjernstyre dit system.

Verisure IQ forbinder produkter og professionelle tjenester med din bolig, hjemmet og familien. For eksempel lader Verisure IQ dig fjernstyre din digitale dørlås fra Yale Doorman og SmartPlug. Du kan slå din alarm til eller fra – uanset hvor du er, og tilkoble flere produkter og tjenester til systemet, når som helst du har lyst. Med andre ord – Verisure IQ gør dit hjem smart.

På Mine Sider holder du kontrol med dit alarmsystem

Mine Sider

For at få mest muligt ud af dit system, skal du aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller du og styrer de fleste af systemets funktioner.

Opdater dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner, eller tilføj StarKey nøglebrikker og andre produkter til dit alarmsystem. Du kan også tilpasse alarmen til dit husdyr og foretage ferieindstillinger, så er dit system optimeret, når du er bortrejst.

 

Via Verisure App styrer du din privatalarm

Verisure App

Med Verisure App er det let at styre og kontrollere dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig.

 Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure App kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Løsninger til det opkoblede smarte hjem

Med en Verisure privatalarm får du et opkoblet smart hjem
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Så finder vi det system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der
registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid
kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

Verisure på Facebook

Facebook