true
Verisure
Menu
Verisure Home

Verisure Home

Indbruds- og brandsikring i én pakke

Tilbud på Verisure Home alarmsystem?

Vil du høre mere om priser og tilbud på Verisure Home alarmsystem?
Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig inden for kort tid.

JEG ØNSKER TILBUD PÅ VERISURE HOME

Verisure Home beskytter dig mod:

Indbrud
Brand
Overfald

Verisure Home er et godt alarmsystem for dig, der ønsker en effektiv døgnovervåget tyverialarm med kameraovervågning, brandsikring og overfaldsalarm.

VBoxen er hjertet og hjernen i Verisures alarmsystemer. Den fungerer som central for al kommunikation inden for dit system og med Verisures døgnbemandede vagtcentral. Den opkobles via både GSM og bredbånd, så der altid er forbindelse til vagtcentralen.

Fotodetektoren er både en bevægelsessensor og et kamera, der tager billeder af dit hjem, hvis alarmen går, og sender dem direkte Verisures vagtcentral. Takket være billedverifikationen kan alarmoperatøren handle med det samme og tilkalde enten vagt eller politi afhængigt af situationen.

Brandalarmerne advarer både dig, hinanden og vores vagtcentral, hvis de registrerer røg - uanset om dit øvrige alarmsystem er tilkoblet eller ej. Udløses en brandalarm, tager fotodetektoren billeder, så vagtcentralen kan vurdere situationen og tilkalde brandvæsenet.

VoiceBoxen har flere funktioner. Den fungerer først og fremmest som sirene, når tyverialarmen aktiveres. Desuden virker den som et samtaleanlæg mellem dig (eller indbrudstyven) og vores alarmoperatør, så vi har direkte kontakt til dit hjem efter blot få sekunder.

Betjeningspanelet bruges først og fremmest til at slå alarmen til og fra med enten en 4-cifret kode eller en StarKey. Men panelet er også udstyret med to SOS-knapper, så du lynhurtigt kan tilkalde os, hvis du er i nød.

Åbningskontakten med vibrationsdetektor er en punktsikring på døre eller vinduer. Når en dør eller et vindue forsøges åbnet, aktiveres alarmsystemet, allerede tyven kommer indenfor.

Med en StarKey kan du nemt og hurtigt til- og frakoble tyverialarmen uden brug af kode.

Effektiv brug af alarmskilte forhindrer i sig selv mange indbrud. Når tyven ser, at der er installeret en Verisure alarm i hjemmet, ved han, at han bliver overvåget lige fra det første forsøg på indbrud.

Systemet styres let via betjeningspanelet med en kode, StarKey eller med Verisure app.

Komponenter i Verisure Home:

Fotodetektor

2 brandalarmer

Overfaldsalarm

Skalsikring med vibrationsdetektor

VoiceBox med direkte tovejskommunikation

Hel og delvis tilkobling af systemet

Med Verisure Home alarmsystemet får du også flere funktioner til intelligent husstyring. Via Mine Sider på vores hjemmeside og Verisure app’en kan du både fjernstyre og overvåge dit alarmsystem, se hvem der kommer og går i dit hjem og holde øje med indendørstemperaturen.

Service med Verisure Home:

Professionel installation

24-timers alarmovervågning

GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentral

Fri udrykning med Verisure Premium-abonnement

Gratis app

Ingen bindingsperiode

Hvad er et Verisure alarmsystem?

03.38

Hvad er et Verisure alarmsystem?

Verisure alarmsystemer

VERISURE HOME

Verisure Home

GRUNDPAKKEN

Vores basispakke. Perfekt til f.eks. den lille lejlighed med meget få indgangsdøre og vinduer.

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus

UDVIDET SIKRING

Pakken, der giver sikringen af dit hjem et plus. Oplagt til effektiv sikring af det mindre hus.

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total

MEST AVANCEREDE

Vores mest omfattende alarmpakke med udvidet brand- og indbrudssikring samt energistyring.

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Prøv vores gratis alarmtest og se hvilken alarmtest, der passer bedst til dit hjem.

Pris på Verisure Home alarmsystem

Hvad koster et Verisure Home alarmsystem?

Prisen er naturligvis en væsentlig faktor, når man skal vælge et godt alarmsystem. Verisures alarmsystemer tilpasses dog til den enkelte bolig og de individuelle behov, og det er derfor ikke muligt at angive en repræsentativ gennemsnitlig pris her på hjemmesiden, da priserne varierer meget fra bolig til bolig.

Vi har derfor brug for at høre mere om dit hjem og dine behov for at kunne oplyse dit prisleje.

Du kan ringe til os på 80 20 50 50, eller du kan indtaste dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi til dig inden for kort tid.

Vi rådgiver dig gerne om den bedste tyverisikring af dit hjem, og det er helt uforpligtende at tage en snak med os.

Vidste du, at du kan bruge dit håndværkerfradrag til installation af alarm? Læs mere her!

×

Installation af alarm er også omfattet af håndværkerfradraget!

Faktisk kan du få fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer, så kontakter vi dig snart med et tilbud.

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook