false
Verisure
Menu

Sådan virker Verisures alarmsystemer

Det kan virke uoverskueligt at finde det bedste alarmsystem. Hvordan virker en alarm i det hele taget, og hvilket alarmsystem skal man vælge?

Det behøver slet ikke være kompliceret.

Vi har her på siden samlet detaljerede præsentationer af Verisures forskellige produkter, så du kan træffe det rigtige valg.

Er du i tvivl om, hvilket alarmsystem der fungerer bedst til din bolig? Så tag vores alarmtest. Den er gratis og tager kun et minut.

Hvad er et sikkerhedstjek?

Inden du beslutter dig for, hvilket alarmsystem du skal vælge, vil vi altid tilbyde dig et helt gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem.

Ved et sikkerhedstjek vurderer vi bl.a., hvor høj en risiko du har for at blive udsat for indbrud. Vi gennemgår skalsikringen på dine døre og vinduer og kommer med gode råd til, hvordan du får en endnu bedre indbrudssikring og generelt kan øge trygheden og sikkerheden i dit hjem.

Bestil uforpligtende sikkerhedstjek

Ring til os på 80 20 50 50. Eller indtast dit telefonnummer og klik på "Bestil sikkerhedstjek" nedenfor. Så ringer vi til dig inden for kort tid.

BESTIL SIKKERHEDSTJEK

Verisures alarmkomponenter

Se en præsentation af Verisures alarmprodukter, og hvordan de virker og taler sammen med hinanden, dig og Verisures vagtcentral.

Åbningskontakt med vibrationsdetektor

Skalsikringen er et af de vigtigste elementer i et alarmsystem. Med Verisures vibrationsdetektorer til indbrudssikring af døre og vinduer opdager vi indbrudsforsøget, allerede inden tyven kommer ind. Det kan vi, fordi vibrationsdetektorerne slår alarm, allerede når døren eller vinduet udsættes for påvirkninger udefra.

Alle Verisures alarmsystemer indeholder vibrationsdetektor. Se her, hvordan avanceret skalsikring fungerer.

VoiceBox til alarmsystemet

Med et alarmsystem med stemmeboks er hjælpen ved din side, allerede inden vagten eller politiet når frem. 

Hvis alarmen går, kan alarmoperatøren snakke med dig direkte på stedet via VoiceBoxen. Det kan f.eks. handle om hjælp til at finde den sikreste vej ud ved brand, skræmme uvedkommende væk fra boligen eller blot trygt konstatere, at alt er, som det skal være hjemme hos dig.

Alle Verisures alarmsystemer indeholder VoiceBox.

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Prøv vores gratis alarmtest og se hvilken alarmtest, der passer bedst til dit hjem.