Kun hos Verisure!

Vi vil tilbyde den bedste private tyverialarm på markedet. Derfor udvikler vi konstant vores produkter, og vores tyverialarmer består af flere unikke komponenter. Desuden skal produkterne være enkle at betjene og leveres i et klassisk og elegant design, som gør dem diskrete i dit hjem.

Du går måske og tænker "hvilken tyverialarm skal jeg vælge?". Vi ved, hvad indbrudstyve kigger efter, og derfor kan vi også hjælpe dig med at sikre dit hjem bedst muligt.

En privat tyverialarm nedbringer risikoen for indbrud med op til 70%. Vi rådgiver dig også gerne i, hvad du derudover kan gøre for at sikre hjemmet mod indbrud, så du reducerer risikoen endnu mere. Se vores råd til indbrudssikring her.

tyverialarm med voicebox

Tyverialarm med VoiceBox stemmeboks

Tyverialarmens VoiceBox fungerer som både sirene og telefon mellem vagtcentralen og dit hjem. VoiceBoxen giver alarmoperatøren mulighed for at tale med dig (eller indbrudstyven) direkte på stedet via tyverialarmen. Det giver stor tryghed og sikkerhed, at vi har kontakt til hjemmet, med det samme tyverialarmen går.

Tyverialarm med skalsikring og vibrationsdetektor

Tyverialarm med skalsikring

Verisures tyverialarmer omfatter den bedste skalsikring med vibrationsdetektorer. Vibrationsdetektorerne registrerer, så snart nogen piller ved et vindue eller en dør, og derved aktiveres tyverialarmen, allerede inden tyven kommer indenfor. På den måde kan Verisure reagerer hurtigere end nogen anden.