ADGANGSKONTROL FRA VERISURE

Verisure erhvervsalarm med adgangskontrol til små og store virksomheder

Hvordan virker adgangskontrol?

Adgangskontrol er et adgangssystem, der forøger sikkerheden i virksomheder væsentligt. Med adgangskontrol får alle medarbejdere et personligt adgangskort, og der bliver installeret kortlæsere på relevante døre i virksomheden. Herefter er det muligt at indstille de forskellige adgangskort i forhold til de forskellige medarbejderes rettigheder.

Det kan f.eks. være, at kun udvalgte medarbejdere skal have adgang til et lagerområde. Det vil således kun være disse medarbejderes adgangskort, der kan låse døren op, når kortet føres over kortlæseren, mens døren vil forblive låst, hvis andre medarbejdere forsøger at skaffe sig adgang.

Det kan også være, at udvalgte områder kun skal være tilgængelige for medarbejderne i specifikke tidsrum. I det tilfælde kan du med adgangskontrol opsætter tidsregler for oplåsning af dørene.

Hvornår har jeg brug for adgangskontrol?

Afhængigt af virksomhedens type og størrelse kan dit forsikringsselskab stille krav til, at du installerer adgangskontrol. Det afhænger af det såkaldte sikringskrav, som også kan omfatte mange andre tiltag end adgangskontrol. Det afhænger af niveauet for sikringskrav.

Men selvom forsikringsselskabet ikke nødvendigvis stiller krav om adgangskontrol, kan det som virksomhedsejer være fordelagtigt at få installeret. Det giver ro i maven at få bedre kontrol over, hvem der befinder sig i virksomheden og hvornår.

Med adgangskontrol styrer du fuldstændigt selv, hvilke områder de enkelte medarbejdere skal have adgang til, mens det mindsker administrationen i forbindelse med bortkomne nøgler, afgående medarbejdere osv.

Hvad er prisen på adgangskontrol til erhverv?

Prisen på adgangskontrol til erhverv kan variere meget i forhold til din virksomheds type og størrelse, og hvilken løsning du vælger. Det kan være, at du blot har brug for et helt simpelt system, eller måske er du på udkig efter et langt større og mere komplekst system med flere muligheder.

Mulighederne for smart adgangskontrol er mange, og priserne varierer naturligvis derefter. Kontakt os i dag på 80 20 50 50 for at høre nærmere.

Jeg har en mindre virksomhed – er adgangskontrol en god idé for mig?

Store adgangskontrol-systemer vil i de fleste tilfælde være både for dyre og overflødige for små virksomheder.

Til små virksomheder anbefaler vi ofte mindre tyverialarmer i stedet, hvor du kan tilkoble nøglebrikker til hver af dine medarbejdere. Nøglebrikkerne bruges til at frakoble alarmen, og de kan indstilles til kun at virke i bestemte tidsrum. Du kan f.eks. indstille dem til kun at virke i hverdage, så hvis en medarbejder kommer ind i virksomheden i løbet af weekenden, vil vedkommende ikke kunne slå alarmen fra, og du vil få besked om, at alarmen er gået. Medarbejderen vil altså stadig have mulighed for at låse døren op med sin normale nøgle, men alarmen vil advare om, at vedkommende ikke er berettiget til at opholde sig på stedet som ved traditionel adgangskontrol.

SÅDAN FÅR DU ADGANGSKONTROL

Der findes forskellige typer adgangskontrol, og det kan være, at dit forsikringsselskabs sikringskrav til din virksomhed definerer, hvilket system du skal have. Hvis ikke, kommer vi gerne på besøg for at gennemgå din virksomhed sammen med dig og tale nærmere om jeres behov og ønsker til adgangskontrol, så vi kan skræddersy et uforpligtende tilbud til dig.

Ring til os allerede i dag på 80 20 50 50 eller send os dit nummer her. Så ringer vi dig op inden for kort tid.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

 

Derfor bør du vælge Verisures adgangskontrol

Verisures service til erhvervsalarmer

Verisure har mere end 30 års erfaring i sikring af både små, mellemstore og store virksomheder, og vi er et af Europas største alarmselskaber. Vores erfaring med sikring af både private og erhverv gør os til en professionel samarbejdspartner, der altid er førende inden for både kvalitet, service og rådgivning.

Vi er med dig hele vejen i beslutningsprocessen, hvor vi rådgiver om den bedste løsning inden for adgangskontrol for dig med udgangspunkt i dine specifikke behov, ligesom vi håndterer alt i forbindelse med installation. På den måde sikrer vi, at alt spiller, som det skal.

Vi står derefter naturligvis også altid til rådighed for løbende service og support, hvis der opstår spørgsmål eller nye krav til systemet.

Vi sætter en ære i at sikre danske virksomheder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM ADGANGSKONTROL

⭐Hvad er adgangskontrol?

Adgangskontrol benyttes af virksomheder til at øge sikkerhedsniveauet. Med adgangskontrol styrer man præcist, hvem der skal have adgang til virksomheden, samt hvor og hvornår.

⭐Hvad koster adgangskontrol?

Det kommer fuldstændigt an på, hvilket system du har brug for, og hvor omfattende det skal være. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på adgangskontrol.

⭐Kan medarbejdere få forskellige tilladelser med adgangskontrol?

Ja, du kan indstille præcist hvilke medarbejdere, der skal have adgang til specifikke områder og i bestemte tidsrum.

⭐Hvad er ADK?

ADK er blot en forkortelse for ”automatisk dørkontrol” eller i daglig tale ”adgangskontrol”.

⭐Kan man også få adgangskontrol til private?

Adgangskontrol vil oftest være i overkanten til private. Der kan du til gengæld vælge en privatalarm med Starkeys, som du kan indstille til at tillade adgang til bestemte personer i bestemte tidsrum.